Hämeenlinnan Tarmo

Aikuisurheilujaosto

Aikuisurheilu (ent. veteraaniurheilu) on yli 30-vuotiaiden kunto- ja kilpaurheilua. Aikuisurheilijat kilpailevat ikänsä mukaan sarjoissa, joita on viiden vuoden välein.

Aikuisurheilujaoston pj. Hanna Lappalainen tarmonaikuisurheilu@gmail.com

Yleisurheilujaosto

Hämeenlinnan Tarmo on vuonna 1903 perustettu yleisseura. Yleisurheilujaostomme tarjoaa  laaja-alaista osaamista, monipuolista liikkumista ja mahdollisuuden menestyä - kaikille ikäryhmille.

Laadukkaasta toiminnasta Hämeenlinnan Tarmolle on myönnetty Nuori Suomi Sinetti, joka kertoo seuramme vahvasta junioritoiminnasta.

Tarmon toiminnan periaatteena ovat kasvatuksellisuus, monipuolinen liikunta sekä vahva kilpailutoiminta. Seurassamme on mahdollisuus liikkua harrasteliikunta ja kilpaurheilutasoilla.

Yleisurheilujaoston pj. Kirsi-Marja Koskela kirsi-marja.koskela@hameenlinnatarmo.fi

Hämeenlinnan Tarmo ry
Palokunnankatu 12