Jäseneksi

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 35 euroa

Liittymällä Tarmon Aikuisurheilujaostoon tulet merkityksi SAUL:n jäsenrekisteriin. Se antaa oikeuden osallistua Aikuisurheiluliiton (SAUL) kilpailuihin niin kansallisiin kuin arvokisoihinkin ( SM, PM, EM, MM ).

Aikuisurheilujaosto avustaa jäseniään SM-kisamaksuissa mahdollisuuksien mukaan. Aikuisurheilija ilmoittautuu kisaan itse ja maksaa osallistumismaksunsa. Jäsenposti lähetetään sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenet, jotka eivät maksa vuoden 2018 jäsenmaksua 35 euroa, poistetaan SAUL:n rekisteristä.

Jäsenmaksut maksetaan 28.2.2018 mennessä

Hämeenlinnan Tarmon Aikuisurheilujaoston tilille: FI59 5680 0020 0624 99

viestikenttään: "jäsenmaksu 2018/jäsenen nimi"

Tarmon aikuisurheilijat löydät aktiivisena myös somessa:

Facebook fanisivut: Hämeenlinnan Tarmo Aikuisurheilu

Facebook: Reeniryhmä (Tarmon aikuiset)

Tämä ryhmä on tarkoitettu ainoastaan aikuisurheilujaoston jäsenille vapaata keskustelua varten. Pääset ryhmän jäseneksi etsimällä sen Reeniryhmä-nimellä Facebookista (kirjaudu sisään ja etsi Reeniryhmä) ja painamalla yläpalkista “Liity ryhmään”. Ryhmän ylläpitäjä lisää sinut ryhmän jäseneksi.

Instagram: hml_tarmon_aikuisurhilijat

Uuden jäsenen ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.