Toiminta

Aikuisurheilu (ent. veteraaniurheilu) on yli 30-vuotiaiden kunto- ja kilpaurheilua. Aikuisurheilijat kilpailevat ikänsä mukaan sarjoissa, joita on viiden vuoden välein. Toimintaa koordinoi Suomen Aikuisurheiluliitto ry ( SAUL ).

Hämeenlinnan Tarmo on liiton jäsenseura.
Liittymällä Tarmon aikuisurheilujaostoon tulet merkityksi SAUL:n jäsenrekisteriin. Se antaa oikeuden osallistua Aikuisurheiluliiton kilpailuihin niin kansallisiin kuin arvokisoihinkin ( SM, PM, EM, MM ).

Aikuisurheilijan tietolähteitä ovat SAUL:n internet-sivut  ja liiton virallinen tiedotuslehti Ikiliikkuja.

TIEDOTE 5.1.2018

Aikuisurheilujaoston hallinnoiminen jatkuu 2018 yu-jaoston puitteissa ("tilinimikkeenä").
Yu-jaosto hoitaa laskujen maksamisen ym. asiat  ja SAUL-rekisterin.

Aikuisurheilujaoston jäsenmaksu on syksyllä 2017 päätetty 35 euroa. Tämän jäsenmaksun maksamalla voi osallistua SAUL:n virallisiin SM-kisoihin ja kansainväliseen toimintaan.

Maksu maksetaan normaalisti aikuisurheilujaoston tilille.

JÄSENREKISTERI 2018

Rekisteriä (SAUL) hoitaa Erkki Yrjölä