Seuravaatteiden tilaus 16.5. mennessä

4.5.2018

Sovitus 8.5. klo 18.30-20.00 Kaurialan kentällä

Nyt on kaikilla Tarmon harrastajilla mahdollisuus tilata Nonamelta Tarmon seuravaatteita. Nämä vaatteet ovat virallisia seuran edustusvaatteita, joita tarvitaan esim. SM-kisoissa seuran edustamiseen. Nämä ovat kuitenkin hyviä urheiluvaatteita kaikenlaiseen harrastamiseen, joten kaikki halukkaat tilaamaan!

Yleisimmät kisa-asut (topit, paidat ja lyhyet alaosat sekä juoksupuvut) on sovitettavissa Kaurialan kentällä tiistaina 8.5. klo 18.30-20.00. Vaatteiden koot ovat lasten 130 cm:n koosta aina aikuisten suurimpiin kokoihin. HUOM. tuotteissa on ns. vanhaa mallistoa Emma shortsit, jotka on korvattu Leto Wo’s short tights tuotteella. Sovitettavana on ainoastaan tuo Leto malli. Juoksuhousuja on sovitettavana saatavilla olevat kaksi eri mallia, leveämpi (Endurance) ja kapeampi (Running) malli.

Alla on linkki nettikauppaan ja ohjeet, miten tilaus tehdään. Tilaus on mahdollista tehdä 16.5. asti alla olevasta linkistä. Sen jälkeen tilaus sulkeutuu. Toimitusaika painatuksineen on vajaa kaksi kuukautta ja arviolta vaatteet toimitetaan heinäkuun alussa, jolloin minä vastaan vaatteiden jakelusta (siksi tilaukseen ei syötetä osoitetta).

- Suomeksi

- Valitse seura: Hämeenlinnan Tarmo

- Salasana: hmltar

- Kirjaudu sisään

Kirjaudutaan sisään, niin näkyy kuvineen kaikki tuotteet. Ja siellä näkyy myös hinnat.

Valitaan haluttu tuote ja valitaan koko ja tilattava määrä.

Kun kaikki halutut tuotteet on syötetty: VAHVISTA JA TALLENNA TILAUS

Syötetään tiedot. Tärkeitä ovat:

NIMI

PUHELINNUMERO

SÄHKÖPOSTI

Osoitetta ei tässä tapauksessa tarvitse. Jos jotain kommenttia/kysyttävää, niin kommenttikenttään voi syöttää.

Tämän jälkeen -> LÄHETÄ TILAUS

Minulta saat lisätietoja asiasta: Erja Äijälä, p. 040 557 5357, erja.aijala@outlook.com