Aikuisurheilujaoston jäsenmaksut 2016

1.4.2016

Viimeinen kuulutus

Aikuisurheilujaoston jäsenmaksujen eräpäivä on ollut vuosia helmikuun loppu.

Taas on jäseniä herätelty ja muisteltu jäsenmaksun maksamisesta.

Jäsenmaksu vuodelle 2016 on 35 euroa.

Liittymällä Tarmon Aikuisurheilujaostoon tulet merkityksi SAUL:n jäsenrekisteriin. Se antaa oikeuden osallistua Aikuisurheiluliiton (SAUL) kilpailuihin niin kansallisiin kuin arvokisoihinkin ( SM, PM, EM, MM ).

Mikäli urheilija haluaa kilpailla myös yleisissä sarjoissa, maksaa jokainen itse SUL:n  yleisurheilulisenssin:

Aikuisurheilujaosto avustaa jäseniään SM-kisamaksuissa mahdollisuuksien mukaan. Aikuisurheilija ilmoittautuu kisaan itse ja maksaa osallistumismaksunsa. Jäsenposti lähetetään sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenet, jotka eivät maksa vuoden 2016 jäsenmaksua 35 euroa, poistetaan SAUL:n rekisteristä.

Ilmoitathan, jos haluat luopua jaoston/seuran jäsenyydestä niin emme turhaan lähettele "iloisia karhuja".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aikuisurheilujaoston jäsenmaksun maksamalla on myös Hämeenlinnan Tarmo ry:n (yhdistys) jäsen. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa vuonna 2016. Yhdistys ei kerää itse tätä maksua, vaan jaostot keräävät sen itse ("jaostomaksu") ja saavat sen käyttöönsä. Jaostot maksavat taas osuuden yhdistyksen kiinteistä kuluista jäsenmääriensä mukaan yhdistykselle. Kaikissa jaostoissa noudatetaan yhdistyksen sääntöjä. Jaostojen jäsenistä koostuu yhdistyksen jäsenrekisteri.

Ainais- ja kunniajäseniähän ei tuo 20 euron jäsenmaksuosuus koske.